Odhlášení z aplikace

Aplikaci dm Software lze kdykoliv ukončit kliknutím na tlačítko Odhlášení, které je umístěno v  pravém horním rohu stránky. Po úspěšném odhlášení se opět zobrazí přihlašovací dialog.